Feestelijke opening van brugje, poelen en percelen

Zondag 27 september 2020

Het is al eerder aangekondigd, maar virussen hebben er een stokje voor gestoken. Bij NPO geven we ons niet zo snel gewonnen en dus een nieuwe poging.

Meer dan een hectare natuur erbij. Een 300-tal nieuwe bomen aangeplant. 2 nieuwe poelen voor amfibieën gegraven én een nieuw brugje over de Gondebeek... 2019 was een super jaar voor ons natuurgebied aan de Gondebeek!

En dus dachten we: dat moeten we vieren ... Nieuwe bomen kunnen we moeilijk één voor één gaan verwelkomen. Een stuk grond formeel ‘onthalen’ is lastig. Maar ... een brug is toch iets dat we plechtig kunnen openen met een lintje. En zeker als we ze dan nog eens ceremonieel ‘dopen’ met vers water uit onze nieuwe poelen. Zo hebben we alles bij elkaar meer dan genoeg redenen voor een ‘Feestelijke Opening’!

Praktisch

Afspraak op zondag 27 september 2020 om 10u aan het station van Gontrode, van waaruit we een korte wandeling zullen maken door het gebied voor het presenteren van alle nieuwigheden. En op die manier zorgen we dat we net op het ideale aperitief-moment aan het brugje zijn voor de formele feestelijke opening mét bijhorende bubbels. Zorg dat je erbij bent, iedereen is van harte welkom.

Wegens COVID-19 is inschrijven verplicht via deze link (max 50 personen).

Andere activiteiten

Nacht van de Steenuil - zaterdag 23 maart

Maak je klaar voor een avond vol uilenwijsheid!

Beheermoment Gondebeekvallei - zaterdag 30 maart

Zelf je handen uit de mouwen steken in het midden van de natuur! Of kom je liever gewoon eens een kijkje nemen?

Kopje onder - zondag 28 april

Houd deze dag alvast vrij in je agenda!